Foto: Publicitātes foto
Kopā ar bērniem pagatavo pavisam vienkāršu, bet gardu un veselīgu frikadeļu zupu ar spinātiem. Pašu gaļas bumbiņu garša ir neitrāla, bet, ja bērnam nav iebildumu pret izteiktākām garšām, tad var droši likt klāt arī apelsīna miziņu, rozmarīnu, nedaudz kanēli. Recepti iesaka "Rimi" gardēde Signe Meirāne.
30Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 lvistas buljons porcija gaļas bumbiņu1 saujalociņi, sakapāti200 gkonservēta kukurūza, šķidrums noliets200 gkonservētas pupiņas, šķidrums noliets200 gkonservēti turku zirņi, šķidrums noliets2 ķiploka daiviņas, izspiestas caur spiedi4 saujasspinātu lapiņas pēc garšassāls un malti melnie pipari4 ĒKcietais siers, sarīvēts1 rozmarīna zariņš

Sagatavošana

1

Katlā uzvāra buljonu, liek iekšā gaļas bumbiņas (te atradīsi recepti, kā tās gatavojamas), lociņus, pupiņas, kukurūzu, zirņus, ķiploku, rozmarīnu, sāli un piparus.

2

Vāra 20 minūtes uz vidējas liesmas, lai viegli burbuļo. Izņem rozmarīnu. Traukos liek pa saujai svaigu spinātu, uzlej zupu un uzber sieru. Pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!