Vizuāli pievilcīga un ļoti ātri pagatavojama kūka ābolu ražas laikam.
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

200 gnedaudz atlaidināta kārtainā mīkla250 gmarcipāns, sarīvēts3 gab.āboli, pārgriezti uz pusēm un ar izņemtu serdi1 ĒKpūdercukurs

Sagatavošana

1

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Cepešpannu liek krāsnī, lai uzrakst.

2

Viegli izrullē kārtaino mīklu uz cepamā papīra. Pārkaisa ar marcipāna gabaliņiem, atstājot brīvas ārējās malas 2.5 centimetru platumā.

3

Pārklāj ar ābolu šķēlītēm.

4

Cepamo papīru ar sagatavoto kūku pārceļ uz uzkarsētās pannas un cep cepeškrāsnī 30 minūtes vai arī kamēr kūkas malas ir kļuvušas zeltaini brūnas un āboli - mīksti.

5

Nedaudz atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!