Ātrā kārtainās mīklas ābolkūka ar marcipānu
Foto: All Over Press
0 0
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g nedaudz atlaidināta kārtainā mīkla
nedaudz atlaidināta kārtainā mīkla
250 g
250 g marcipāns, sarīvēts
marcipāns, sarīvēts
3 gab.
3 gab. āboli, pārgriezti uz pusēm un ar izņemtu serdi
āboli, pārgriezti uz pusēm un ar izņemtu serdi
1 ĒK
1 ĒK pūdercukurs
pūdercukurs
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Vizuāli pievilcīga un ļoti ātri pagatavojama kūka ābolu ražas laikam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Cepešpannu liek krāsnī, lai uzrakst.

    Viegli izrullē kārtaino mīklu uz cepamā papīra. Pārkaisa ar marcipāna gabaliņiem, atstājot brīvas ārējās malas 2.5 centimetru platumā.

    Pārklāj ar ābolu šķēlītēm.

    Cepamo papīru ar sagatavoto kūku pārceļ uz uzkarsētās pannas un cep cepeškrāsnī 30 minūtes vai arī kamēr kūkas malas ir kļuvušas zeltaini brūnas un āboli - mīksti.

    Nedaudz atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form