
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g nedaudz atlaidināta kārtainā mīkla
nedaudz atlaidināta kārtainā mīkla250 g
250 g marcipāns, sarīvēts
marcipāns, sarīvēts3 gab.
3 gab. āboli, pārgriezti uz pusēm un ar izņemtu serdi
āboli, pārgriezti uz pusēm un ar izņemtu serdi1 ĒK
1 ĒK pūdercukurs
pūdercukursVizuāli pievilcīga un ļoti ātri pagatavojama kūka ābolu ražas laikam.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Cepešpannu liek krāsnī, lai uzrakst.
Viegli izrullē kārtaino mīklu uz cepamā papīra. Pārkaisa ar marcipāna gabaliņiem, atstājot brīvas ārējās malas 2.5 centimetru platumā.
Pārklāj ar ābolu šķēlītēm.
Cepamo papīru ar sagatavoto kūku pārceļ uz uzkarsētās pannas un cep cepeškrāsnī 30 minūtes vai arī kamēr kūkas malas ir kļuvušas zeltaini brūnas un āboli - mīksti.
Nedaudz atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.