Ātrā kefīra-mannas kūka ar aprikožu džemu
Foto: Shutterstock
2.1818 11
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
2 glāzes
0.5 glāze
0.5 TK
4 gab.
pēc garšas

Sulīga un ātri pagatavojama mannas kūka ar aprikožu džemu - ikdienai un svētku reizei.

Mannu sajauc ar kefīru, pievieno sodu un atstāj 20 - 30 minūtes uzbriest. 

Tad mīklai pievieno cukuru, margarīnu vai sviestu un olas. 

Samaisa, lej cepamā veidnē, pārlej ar nelielā ūdens daudzumā atšķaidītu aprikožu džemu un cep gatavu.

Iesūtīja: Ļusja

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form