Ātrā kefīra mīkla picām, pīrāgiem un plātsmaizēm
Foto: Shutterstock
3.0000 12
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas

Pavisam vienkārši pagatavojama mīkla, ko var izmantot ne vien picas pamatnei, bet gatavot no tās gardus pīrādziņus vai izcept sulīgu plātsmaizi.

Eļļai pievieno kefīru, cepamo pulveri, sāli un samaisa.

Pa porcijām pievieno klāt miltus pēc nepieciešamības un cītīgi mīca mīklu, līdz tā vairs nelīp pie rokām, ir gluda, viendabīga un spīdīga.

Trauku pārklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz 20-30 minūtēm.

Izņem mīklu no ledusskapja un izmanto pēc nepieciešamības.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form