Kokosriekstu zupa ar mīdijām
Foto: Vida Press
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 citronzāles stiebrs
citronzāles stiebrs
800 g
800 g kokosriekstu piens
kokosriekstu piens
1 ĒK
1 ĒK zivju mērce
zivju mērce
1 ĒK
1 ĒK brūnais cukurs
brūnais cukurs
2 kg
2 kg mīdijas
mīdijas
150 g
150 g rīsu nūdeles
rīsu nūdeles
Dekorēšanai:
 
čili, svaigs koriandrs, laims
čili, svaigs koriandrs, laims
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Romantiskas vakariņas
  • Zivju un jūras produktu zupas
  • Taizemes virtuve
  • Šī ir lieliska zupa vēsai svētdienas pēcpusdienai - eksotiska, bet tajā pašā laikā mājīgi sildoša. Un, kas pats labākais - ātri un vienkārši pagatavojama!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katliņā lej kokosriekstu pienu, pievieno zivju mērci, cukuru un citronzāles stiebru. Uz lēnas uguns vāra. Kad virums sāk burbuļot, pievieno mīdijas un karsē 5 minūtes.

    Paralēli uzvāra rīsu nūdeles.

    Gatavās nūdeles liek četrās bļodiņās, pāri kārto vārītās mīdijas (ja kāda gliemene vāroties nav atvērusies, to liek malā) un pārlej ar kokosriekstu buljonu.

    Pasniedzot pārkaisa smalki kapātu čili un pārslaka ar laima sulu.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form