45Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
4 gab.olas4 ĒKcukurs4 ĒKmilti āboli
Sagatavošana
1
Olas kārtīgi sakuļ ar cukuru, pieliek miltus, sakuļ.
2
Mīklā iemaisa gabaliņos sagrieztus ābolus (var ābolu vietā likt rozīnes, aprikozes, riekstus, saulespuķu sēkliņas vai citas kombinācijas) un visu izlej uz ietaukotas plāts.
3
Cep cepeškrāsnī apm. 20-25 min.
4
Griež gabalos kā plātsmaizi.
5
Vēl karstu kūku izgāž uz citas plāts ar apakšu uz augšu un pārsmērē ar sakultu:pusglāze skābais krējums, cukurs 1karote ar kaudzi, kanēlis 1karote maisījumu un atstāj lai atdziest. pēc tam griež gabalos kā plātsmaizi.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit