Foto: Shutterstock
Ātrā kūka pēc izvēles ar āboliem, rozīnēm, riekstiem, aprikozēm vai sēkliņām.
45Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
4 gab.olas4 ĒKcukurs4 ĒKmilti āboli

Sagatavošana

1

Olas kārtīgi sakuļ ar cukuru, pieliek miltus, sakuļ.

2

Mīklā iemaisa gabaliņos sagrieztus ābolus (var ābolu vietā likt rozīnes, aprikozes, riekstus, saulespuķu sēkliņas vai citas kombinācijas) un visu izlej uz ietaukotas plāts.

3

Cep cepeškrāsnī apm. 20-25 min.

4

Griež gabalos kā plātsmaizi.

5

Vēl karstu kūku izgāž uz citas plāts ar apakšu uz augšu un pārsmērē ar sakultu:pusglāze skābais krējums, cukurs 1karote ar kaudzi, kanēlis 1karote maisījumu un atstāj lai atdziest. pēc tam griež gabalos kā plātsmaizi.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!