Ātrā maltās gaļas un tomātu mērce ar timiānu
Foto: Shutterstock
1.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Maltās gaļas - tomātu un timiāna mērce gardai ātrai vakariņu maltītei.

Apcep malto gaļu, sīki sakapātu sīpolu un ķiplokus, pieliek sāli un piparus pēc garšas, mazliet paprikas pulvera.

Liek klāt konservētus, sasmalcinātus tomātus savā sulā, uzvāra, tad samazina liesmu, pievieno timiānu (timiānu var aizstāt ar rozmarīnu vai oregano), vāku virsū un 15 minūtes pasautē.

Kad gaļa gatava, pieliek vēl vienu nelielu saspiestu ķiploka daivu un cukuru, ja vajag – vēl sāli.

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar rīvētu cieto sieru.

Iesūtīja: Nora

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form