Ātrā maltās gaļas un tomātu mērce ar timiānu
Foto: Shutterstock
1.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g maltā gaļa
maltā gaļa
1
1 sīpols
sīpols
3–4
3–4 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
 
paprikas pulveris
paprikas pulveris
500 ml
500 ml konservēti tomati savā sulā
konservēti tomati savā sulā
2/3 TK
2/3 TK timiāns
timiāns
1 TK
1 TK cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas cietais siers
cietais siers
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Karstās mērces
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Maltās gaļas - tomātu un timiāna mērce gardai ātrai vakariņu maltītei.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Apcep malto gaļu, sīki sakapātu sīpolu un ķiplokus, pieliek sāli un piparus pēc garšas, mazliet paprikas pulvera.

    Liek klāt konservētus, sasmalcinātus tomātus savā sulā, uzvāra, tad samazina liesmu, pievieno timiānu (timiānu var aizstāt ar rozmarīnu vai oregano), vāku virsū un 15 minūtes pasautē.

    Kad gaļa gatava, pieliek vēl vienu nelielu saspiestu ķiploka daivu un cukuru, ja vajag – vēl sāli.

    Pirms pasniegšanas pārkaisa ar rīvētu cieto sieru.

    Iesūtīja: Nora

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form