Ātrā maltās gaļas–pupiņu zupa
Foto: Shutterstock
4.4286 7
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ātrā maltās pupiņu–maltās gaļas zupa - ja vēlas, tad var ēst kopā ar grauzdiņiem.

Malto gaļu apcep katlā uzkarsētā eļļa, pieliek klāt sarīvētu burkānu un turpina cept 2–3minūtes.

Smalki sagriež papriku un puravu. Tad, kad tas izdarīts, liek klāt katla saturam un cep 3–4 minūtes.

Tad pievieno sablendētus konservētos tomātus, tomātu pastu, sāli un pupiņas. Adžikas mērci pievieno pēc garšas. Pielej klāt verdošu ūdeni– tik daudz, cik biezu zupu vēlas.

Lai būtu tumīgāka var pielikt izkarsētus miltus.

Iesūtīja: rose

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form