Ātrā melleņu kūka ar avenēm skābā krējuma glazūrā
Foto: Privātais arhīvs
2.0000 1
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
MĪKLAI
2 gab.
150 g
250 g
DEKORĒŠANAI
pēc garšas

Ļoti vienkārši pagatavojama kūka ballītei, vien jāatceras, ka nedrīkst žēlot ne sviestu, ne mellenes - tad cepiens būs sulīgs un kusīs mutē. Recepti iesaka Kristīne Lejniece.

Olas sakuļ ar cukuru un izkausētu sviestu, pieber miltus un cepamo pulveri un samaisa viendabīgā masā.

Pieber mellenes un uzmanīgi iemaisa tās mīklā.

Lej mīklu ietaukotā pannā un 180 grādos cep 30 minūtes.

Glazūrai skābo krējumu sajauc ar cukuru, pārlej pāri kūkai un cep vēl 10 minūtes.

Gatavo kūku dekorē ar svaigām mellenēm vai avenām un pasniedz atdzisušu

Ātrā melleņu kūka ar avenēm skābā krējuma glazūrā
Foto: Privātais arhīvs

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form