Foto: Shutterstock
Pavisam vienkārši pagatavojama mīkla, ko var izmantot ne vien picas pamatnei, bet gatavot no tās gardus pīrādziņus vai izcept sulīgu plātsmaizi.
35Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

200 mleļļa275 mlkefīrs0.5 TKcepamais pulveris milti

Sagatavošana

1

Eļļai pievieno kefīru, cepamo pulveri, sāli un samaisa.

2

Pa porcijām pievieno klāt miltus pēc nepieciešamības un cītīgi mīca mīklu, līdz tā vairs nelīp pie rokām, ir gluda, viendabīga un spīdīga.

3

Trauku pārklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz 20-30 minūtēm.

4

Izņem mīklu no ledusskapja un izmanto pēc nepieciešamības.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!