Ātrā nūdeļu zupa ar garnelēm
Foto: Shutterstock
4.0000 1
Sarežģītība: viegli

Tici vai ne, bet šo debešķīgi gardo un aromātisko zupu var pagatavot mazāk nekā pusstundas laikā.

Katlā uzkarsē eļļu, liek iekšā nolobītas garneles un apmaisot cep aptuveni minūti, līdz tās kļūst viegli rozā. Izņem garneles no katliņa.

Liek katlā sasmalcinātus ķiplokus, citronzāli (ja nav, to var nepievienot) un sarīvētu ingveru un maisot cep aptuveni 20-30 sekundes.

Liek klāt brūno cukuru, zivju mērci, sakapātus čili piparus un maisot cep vēl 30 sekundes.

Pievieno buljonu (ātrajā variantā var izlīdzēties ar buljona kubiņiem, izšķīdinot tos attiecīgā ūdens daudzumā), kokosriekstu pienu, karija pulveri vai pastu un karsē.

  • Šīs zupas gatavošanai ideāli piemērots ir garneļu čaulu buljons. Kā to pagatavot, stāstījām, lūk, šajā rakstā.

Kad buljons sāk burbuļot, pievieno rīvētu laima miziņu un laima sulu. Liek verdošajā buljonā garneles un uzkarsē 1–2 minūtes.

Bļodiņās liek iepriekš novārītas nūdeles, pāri lej zupu, pārkaisa ar kapātu kinzu. Ja vēlas, var pievienot arī kapātus čili piparus vai lociņus.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form