Foto: Shutterstock
Ņammīgās picas recepte, kas atceļojusi no Venēcijas.
50Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 glāzeskefīrs sāls garšvielas2.5 glāzesmilti PILDĪJUMAM: austersēnes sīpoli Ķīnas kāposts sāls malti melnie pipari garšvielas kečups Krievijas siers

Sagatavošana

1

Mīkla: ielej traukā 2 glāzes kefīra, pievieno sāli un garšvielas (es izmantoju vegetu), pēc garšas. Uz izjūtām pievieno miltus, lai mīkla būtu staipīga, kā pīrāgu mīkla, taču neceriet, ka mīkla būs ļoti bieza. Visu labi samaisa, uzliek, izlīdzina uz cepamās plāts un liek cepties. Jācep tik ilgi, līdz picas augšā parādīsies tāda cieta plēvīte, bet iekšā viss būs vēl šķidrs. Es lieku ~ uz 5 minūtēm 250*C.

2

Pildījums: pa to laiku pannā sacep sagrieztas austersēnes, sīpolus, ķīniešu kāpostus, sāli, piparus un garšvielas.

3

No plīts izņem picas mīklu, apziež ar kečupu, uzber kārtīgu kārtu rīvēta siera, uzliek sacepto pildījumu, atkal uzber sieru, ar kečupu uzzīmē zīmējumu / bērni zīmē sejiņas/. Liek plītī cepties.

4

Cep līdz mīkla ir gatava – pārbauda ar sērkociņu un līdz siers pilnīgi izkusis.

P.s. šo picu man reiz iemācīja gatavot Venēcijā.

Iesūtīja:
Dragonfly

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!