Picas mīkla no kefīra
Foto: Shutterstock
3.9444 18
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ņammīgās picas recepte, kas atceļojusi no Venēcijas.

Mīkla: ielej traukā 2 glāzes kefīra, pievieno sāli un garšvielas (es izmantoju vegetu), pēc garšas. Uz izjūtām pievieno miltus, lai mīkla būtu staipīga, kā pīrāgu mīkla, taču neceriet, ka mīkla būs ļoti bieza. Visu labi samaisa, uzliek, izlīdzina uz cepamās plāts un liek cepties. Jācep tik ilgi, līdz picas augšā parādīsies tāda cieta plēvīte, bet iekšā viss būs vēl šķidrs. Es lieku ~ uz 5 minūtēm 250*C.

Pildījums: pa to laiku pannā sacep sagrieztas austersēnes, sīpolus, ķīniešu kāpostus, sāli, piparus un garšvielas.

No plīts izņem picas mīklu, apziež ar kečupu, uzber kārtīgu kārtu rīvēta siera, uzliek sacepto pildījumu, atkal uzber sieru, ar kečupu uzzīmē zīmējumu / bērni zīmē sejiņas/. Liek plītī cepties.

Cep līdz mīkla ir gatava – pārbauda ar sērkociņu un līdz siers pilnīgi izkusis.

P.s. šo picu man reiz iemācīja gatavot Venēcijā.

Iesūtīja:
Dragonfly

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form