Ātrā plātsmaize ar āboliem un riekstiem
Foto: Shutterstock
3.4706 17
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Ātrā plātsmaize ar āboliem un riekstiem brīvdienu kārumam.

Sakarsē krāsni līdz 230 grādiem.

Dzeltenumus sakuļ ar cukuru, miltiem, cepamo pulveri un kefīru vai krējumu. Tad iecilā stingrās putās sakultus baltumus.

Mīklā iemaisa kanēli, 1/2 glāzi sakapātu riekstu un kubiņos sagrieztus ābolus

Mīklu lej uz plāts (uz cepampapīra), pārkaisa ar atlikušajiem riekstiem, kanēli un cep 30 minūtes. Atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz.

Iesūtīja: Artūrs

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form