Ātrā rabarberu kūka no kefīra mīklas
Foto: Privātā arhīva foto
2.8846 26
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

"Mēli var norīt, cik garda!" – tā šo ātro rabarberu kūku raksturo receptes iesūtītāja Mārīte Zizlāne.

Sakarsē krāsni līdz 190 grādiem.

Nomizo un sagriež rabarberus gabaliņos, apber ar cukuru.

Gatavo mīklu. Izmantojot mikseri, mīkstu sviestu sakuļ ar cukuru, pieliek olas un sakuļ.

Pievieno kefīru, miltus, vaniļas cukura un tējkaroti cepamā pulvera. Visu sakuļ viendabīgā masā un lej veidnē, kas iepriekš izklāta ar cepamo papīru.

Pārber ar rabarberu gabaliņiem, kam nolieta sula (to var izmantot morsa pagatavošanai).

Liek krāsnī uz 30 minūtēm, tad izņem, pārlej ar skābo krējumu, kas samaisīts ar cukuru un cep vēl 5 minūtes.

Nedaudz atdzesē, griež gabaliņos un bauda!

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form