Ātrā rabarberu plātsmaize ar drumstalām
Foto: Privātā arhīva foto
3.9000 20
Loading...
Sastāvdaļas
 
rabarberi
rabarberi
 
cukurs
cukurs
Mīklai
3
3 olas
olas
3 glāzes
3 glāzes milti
milti
1 glāze
1 glāze skābs krējums
skābs krējums
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
1 TK
1 TK dzeramā soda
dzeramā soda
1 TK
1 TK ciete
ciete
1 TK
1 TK citronskābe
citronskābe
Pārliešanai
1 glāze
1 glāze skābs krējums
skābs krējums
1/2 glāze
1/2 glāze cukurs
cukurs
1
1 ola
ola
1 TK
1 TK vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
Drumstalām
100 g
100 g sviests
sviests
3 ĒK
3 ĒK cukurs
cukurs
 
milti, pēc nepieciešamības
milti, pēc nepieciešamības
  • Plātsmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Viegli un ātri pagatavojama, plāna un sulīga plātsmaize ar zeltainām drumstalām. Mīklu nav jāraudzē, tādēļ nenāksies ilgi gaidīt, lai varētu mieloties ar jau gatavo kārumu. Recepti iesaka Natalija Novikova.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

    Gatavo mīklu. Visas sastāvdaļas samaisa vai sakuļ ar mikseri viendabīgā masā un lej uz paplātes, kas izklāta ar cepamo papīru.

    Rabarberus nomizo, sagriež, apkaisa ar cukuru, uzber uz mīklas .

    Samaisa visas sastāvdaļas plātsmaizes pārliešanai un lej virs rabarberiem.

    Gatavo drumstalas – sviestu, cukuru un miltus, ar pirkstiem saberž drumstalās (padomus, ko ņemt vērā, gatavojot drumstalas, meklē, lūk, te).

    Plātsmaizi pārkaisa ar drumstalām.

    Cep apmēram stundu. Plātsmaize sanāk plāna un sulīga ar zeltainām, kraukšķīgām drumstalām.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form