
Viegli un ātri pagatavojama, plāna un sulīga plātsmaize ar zeltainām drumstalām. Mīklu nav jāraudzē, tādēļ nenāksies ilgi gaidīt, lai varētu mieloties ar jau gatavo kārumu. Recepti iesaka Natalija Novikova.
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
Gatavo mīklu. Visas sastāvdaļas samaisa vai sakuļ ar mikseri viendabīgā masā un lej uz paplātes, kas izklāta ar cepamo papīru.
Rabarberus nomizo, sagriež, apkaisa ar cukuru, uzber uz mīklas .
Samaisa visas sastāvdaļas plātsmaizes pārliešanai un lej virs rabarberiem.
Gatavo drumstalas – sviestu, cukuru un miltus, ar pirkstiem saberž drumstalās (padomus, ko ņemt vērā, gatavojot drumstalas, meklē, lūk, te).
Plātsmaizi pārkaisa ar drumstalām.
Cep apmēram stundu. Plātsmaize sanāk plāna un sulīga ar zeltainām, kraukšķīgām drumstalām.
Lai labi garšo!