Ātrā riekstu sviesta kūka ar ogām
Foto: Laura Grēviņa, viensplusviens.lv
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Ļoti garda un vienkārša kūka ar ogām un krēmsiera glazūru. To varēsi pagatavot pavisam ātri, ja izmantosi gatavo kūku maisījumu – atliks vien pievienot nepieciešamo šķidrumu, lai iegūtu mīklu. Recepti piedāvā bloga "Viensplusviens.lv" autore Laura Grēviņa.

Pagatavo kūkas mīklu pēc norādēm uz iepakojuma. Mīklai papildus pievieno kakao un zemesriekstu sviestu.

Mīklu lej ietaukotā cepamformā. Cep 180 grādos 25–30 minūtes. Kad biskvīts gatavs, to atdzesē.

Krēmu pagatavo, kamēr kūka cepas. Saputo saldo krējumu. Putošanas beigās pievieno krēmsieru un cukuru, un saputo ar mikseri visu kopā.

Kūkas biskvītu sagriež uz pusēm. Sagatavoto krēmu iesmērē starp biskvīta pusēm un uz kūkas virsmas. Dekorē ar ogām un mazajiem zefīriņiem.

Foto: Laura Grēviņa, viensplusviens.lv

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form