
Zupa, kurā šoreiz izcelsies nevis pievienotās garšvielas, bet gan pašas sastāvdaļas – Savojas kāposts, kartupeļi, sīpoli un kreptīgās čorizo desas šķēlītes. Ja nu bez sāls un pipariem absolūti nevar iztikt, tad zupai pievieno drusciņu garšvielu.
Verdošu ūdeni ielej katliņā, pievieno smalkās šķēlītēs sagrieztus kartupeļus un šķēlītēs sagrieztu sīpolu.
Katliņam uzliek vāku un vāra aptuveni 10 minūtes.
Pēc tam zupai pievieno saplucinātas Savojas kāpostu lapas un visu vāra vēl trīs minūtes.
Uzkarsē nelielu pannu un tajā liek apcepties šķēlītēs sagrieztu čorizo desu – apcep aptuveni piecas minūtes, līdz pannā redzami desas tauciņi.
Zupu lej bļodiņās, pa virsu kārtojot desas šķēlītes. Pēc garšas pievieno vēlamās garšvielas (pētersīļus, sāli, piparus).