Lapu kāpostu zupa ar čorizo desu
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
2.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 l
1 l verdošs ūdens
verdošs ūdens
3
3 kartupeļi
kartupeļi
1
1 liels sīpols
liels sīpols
175 g
175 g Savojas kāposti
Savojas kāposti
225 g
225 g čorizo desa
čorizo desa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Citas zupas
  • Gaļas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Zupa, kurā šoreiz izcelsies nevis pievienotās garšvielas, bet gan pašas sastāvdaļas – Savojas kāposts, kartupeļi, sīpoli un kreptīgās čorizo desas šķēlītes. Ja nu bez sāls un pipariem absolūti nevar iztikt, tad zupai pievieno drusciņu garšvielu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Verdošu ūdeni ielej katliņā, pievieno smalkās šķēlītēs sagrieztus kartupeļus un šķēlītēs sagrieztu sīpolu.

    Katliņam uzliek vāku un vāra aptuveni 10 minūtes.

    Pēc tam zupai pievieno saplucinātas Savojas kāpostu lapas un visu vāra vēl trīs minūtes.

    Uzkarsē nelielu pannu un tajā liek apcepties šķēlītēs sagrieztu čorizo desu – apcep aptuveni piecas minūtes, līdz pannā redzami desas tauciņi.

    Zupu lej bļodiņās, pa virsu kārtojot desas šķēlītes. Pēc garšas pievieno vēlamās garšvielas (pētersīļus, sāli, piparus).

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form