Ātrā šokolādes cepumu un biezpiena kūka bez cepšanas
Foto: Publicitātes foto
3.7931 29
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Šokolādes cepumu un biezpiena kūka ir ātri pagatavojama un tik garšīga, ka gribēsi to gatavot atkal un atkal. Noskaties video un aiziet!

Bļodā ber ar dakšiņu saspaidītu, caur sietu iztrītu vai seblendētu biezpienu. Pievieno cukuru un sasmalcinātu marmelādi (lieliska alternatīva ir želejlacīši). Visu samaisa.

Atsevišķā bļodā sakuļ saldo krējumu stingrās putās. Pievieno saldo krējumu bizpiena masai un iemaisa.

Uz attiecīga lieluma plātes vienu pie otra liek cepumus, izklājot laukumu 3x4 cepumu lielumā. Pārziež cepumus ar biezpiena krēmu. Virsū liek nākamo cepumu kārtu, atkal pārziež ar krēmu. Visbeidzot liek pēdējo cepumu kārtu, ko pārziež ar krēmu, dekorē ar ogām un augļiem.

Pirms pasniegšanas liek torti ledusskapī uz 12 stundām, lai tā ievelkas.

Lai labi garšo!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form