Ātrā šokolādes cepumu un biezpiena kūka bez cepšanas
Foto: Publicitātes foto
3.8070 57
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g cepumi "Selga" ar šokolādes garšu
cepumi "Selga" ar šokolādes garšu
1 kg
1 kg biezpiens
biezpiens
500 ml
500 ml saldais krējums
saldais krējums
200 g
200 g cukurs
cukurs
150 g
150 g marmelāde
marmelāde
 
ogas un aigļi dekoram
ogas un aigļi dekoram
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Kūkas bez cepšanas
  • Tortes un kūkas
  • Latviešu nacionālā virtuve
  • Šokolādes cepumu un biezpiena kūka ir ātri pagatavojama un tik garšīga, ka gribēsi to gatavot atkal un atkal. Noskaties video un aiziet!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Bļodā ber ar dakšiņu saspaidītu, caur sietu iztrītu vai seblendētu biezpienu. Pievieno cukuru un sasmalcinātu marmelādi (lieliska alternatīva ir želejlacīši). Visu samaisa.

    Atsevišķā bļodā sakuļ saldo krējumu stingrās putās. Pievieno saldo krējumu bizpiena masai un iemaisa.

    Uz attiecīga lieluma plātes vienu pie otra liek cepumus, izklājot laukumu 3x4 cepumu lielumā. Pārziež cepumus ar biezpiena krēmu. Virsū liek nākamo cepumu kārtu, atkal pārziež ar krēmu. Visbeidzot liek pēdējo cepumu kārtu, ko pārziež ar krēmu, dekorē ar ogām un augļiem.

    Pirms pasniegšanas liek torti ledusskapī uz 12 stundām, lai tā ievelkas.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form