Foto: Shutterstock
Laimei tik maz vajag - ļoti garda kūka ar iebiezinātā piena pildījumu.
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 olas1 glāzecukurs0.5 bundžiņa iebiezināta piena1 glāzekrējums3 TKkakao1.5 glāzemilti0.5 TKsoda taukvielas rīvēta šokolāde1 glāzekrējums0.5 bundžiņa iebiezināta piena

Sagatavošana

1

Samaisa olas, cukuru, iebiezināto pienu, krējumu, kakao. Tad pievieno miltus un sodu. Visu sajauc.

2

Cep formā, kas ir ieziesta ar kādu taukvielu. Gatavību pārbauda ar sērkociņu vai kādu tievu kociņu, iegremdējot to kūkas ripulī. Ja mīkla vairs neķeras pie kociņa, kūka gatava.

3

Krēmam samaisa krējumu un iebiezināto pienu.

4

Izcepto kūku sagriež (pa horizontāli) 3 daļās (var uzreiz cept 3 plānus biskvītus) un katru daļu pārlej ar krēmu. Visu pārkaisa ar rīvētu šokolādi.

Iesūtīja: Knissliss

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!