11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 olas1 glāzecukurs0.5 bundžiņa iebiezināta piena1 glāzekrējums3 TKkakao1.5 glāzemilti0.5 TKsoda taukvielas rīvēta šokolāde1 glāzekrējums0.5 bundžiņa iebiezināta piena
Sagatavošana
1
Samaisa olas, cukuru, iebiezināto pienu, krējumu, kakao. Tad pievieno miltus un sodu. Visu sajauc.
2
Cep formā, kas ir ieziesta ar kādu taukvielu. Gatavību pārbauda ar sērkociņu vai kādu tievu kociņu, iegremdējot to kūkas ripulī. Ja mīkla vairs neķeras pie kociņa, kūka gatava.
3
Krēmam samaisa krējumu un iebiezināto pienu.
4
Izcepto kūku sagriež (pa horizontāli) 3 daļās (var uzreiz cept 3 plānus biskvītus) un katru daļu pārlej ar krēmu. Visu pārkaisa ar rīvētu šokolādi.
Iesūtīja: Knissliss
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit