Ātrā šokolādes torte ar iebiezinātā piena krēmu
Foto: Shutterstock

Laimei tik maz vajag - ļoti garda kūka ar iebiezinātā piena pildījumu.

Samaisa olas, cukuru, iebiezināto pienu, krējumu, kakao. Tad pievieno miltus un sodu. Visu sajauc.

Cep formā, kas ir ieziesta ar kādu taukvielu. Gatavību pārbauda ar sērkociņu vai kādu tievu kociņu, iegremdējot to kūkas ripulī. Ja mīkla vairs neķeras pie kociņa, kūka gatava.

Krēmam samaisa krējumu un iebiezināto pienu.

Izcepto kūku sagriež (pa horizontāli) 3 daļās (var uzreiz cept 3 plānus biskvītus) un katru daļu pārlej ar krēmu. Visu pārkaisa ar rīvētu šokolādi.

Iesūtīja: Knissliss

Comment Form