Ātrā tomātu biezzupa ar sarkanajām lēcām
Foto: DELFI
2.7500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1/2 glāze
200 ml
pēc garšas
pēc garšas
pēc garšas
pēc garšas

Ātri un pavisam vienkārši pagatavojama tomātu zupa, kurai sātīgumu piešķir sarkanās lēcas.

Smalki sakapā nomizotu sīpolu. Katlā sakarsē eļļu un uz mazas liesmas apcep sīpolus caurspīdīgus. Pievieno garšvielas, lēcas un dažas minūtes apcep.

Pievieno tomātus, ūdeni un uzliek vāku. Ik pa laikam apmaisa, ja nepieciešams, pievieno vēl ūdeni.
Vāra aptuveni 10 minūtes, līdz lēcas ir mīkstas

Ja vēlas, zupu var beigās sablendēt. Pasniedz ar skābo krējumu, svaigiem zaļumiem un maizes šķēli.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form