Ātrā tomātu zupa - harčo
Foto: Shutterstock
4.2000 5
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Garda gruzīnu tomātu zupa - harčo, kas ir arī ātri pagatavojama.

Sagrieztus sīpolus apcep katlā uzkarsētā eļļā.

Pievieno kečupu un malto gaļu, pārlej ar buljonu.

Pievieno sagrieztus tomātus, noskalotus rīsus, uzvāra un uz mazas liesmas turpina vārīt aptuveni 15 minūtes, līdz rīsi vairs nav cieti.

Neilgi pirms gatavības pievieno ķiplokus un garšvielas.



Iesūtīja: Lilita

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form