Ātrā un vienkāršā rabarberu plātsmaize no tostermaizes
Foto: Shutterstock
3.5714 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Ja tev nav laika un vēlmes ķēpāties, gatavojot mīklu, bet gribas baudīt gardu rabarberu plātsmaizi, tad risinājums ir tostermaize un īpaši pagatavota saldā krējuma mērce. Arī rabarberus šajā gadījumā nav nepieciešams sīki smalcināt – pietiks, ja tos sagriezīsi stienīšos, jo tāpat kūka izdosies gana garda.

Veidni ieziež ar sviestu. Nomizo rabarberus un sagriež piemērota lieluma stienīšos.

Gatavo mērci. Bļodiņā liek skābo krējumu, pievieno cukuru, kanēli, olu, miltus un samaisa, līdz iegūst viendabīgas konsistences mērci.

Veidni izklāj ar tostermaizes šķēlēm, izveidojot arī maliņas. Pēc maizes kārtas liek rabarberus, pārkaisa ar vaniļas cukuru, pārlej ar pusi mērces. Tad atkal liek maizes kārtu, rabarberus, vaniļas cukuru un rūpīgi pārlej visu ar atlikušo mērci.

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.

Liek plātsmaizi cepties uz 40–45 minūtēm. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Berce

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form