Foto: Cook.me

Figūrai draudzīgā vistas zupa ir pagatavojama nieka 30 minūtēs, turklāt bez liekas trauku ķēpāšanas, jo visas sastāvdaļas tiek apceptas, sautētas un vārītas vienā katlā. Liesa gaļa, svaigi dārzeņi, aromātiski garšaugi – bez garšas pastiprinātājiem un citām liekām piedevām – šī sātīgā un gardā zupa būs lielisks palīgs tievētājiem. Tā ir bagāta ar olbaltumvielām, šķiedrvielām, C vitamīnu un dzelzi, kas palīdzēs stiprināt organismu un izvadīt toksīnus. Recepti piedāvā kulinārijas portāls "Cook.me".

30Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 kgvistas fileja, strēmelītēs1 sīpols, sasmalcināts4 ķiploka daiviņas, sakapātas1 sarkanā paprika, strēmelītēs1 dzeltenā paprika, strēmelītēs125 gsēnes, plaksnītēs1 mazā bundža konservētu tomātu, sasmalcināti1 mazā bundža konservētu pupiņu1 ltomātu sula1 TKcitronu sula1 TKķimenes vai kumins pēc garšaspētersīļi un/vai kinza1 šķipsnaKajēnas vai čili pipari

Sagatavošana

1

Katlā, kurā tiks gatavota zupa, apbrūnina filejas strēmelītes. Ja cepoties izdalās tauki, tos nolej.

2

Pievieno sīpolus, ķiplokus, papriku, sēnes un apmaisot cep 5 minūtes.

3

Pievieno pārējās sastāvdaļas, izņemot zaļumus, un sautē 15 minūtes uz vidējas liesmas.

4

Lej bļodās, pievieno zaļumus un pasniedz.

Lai labi garšo!

Vienas porcijas uzturvērtība:

Olbaltumvielas – 30 g
Ogļhidrāti – 7 g
Tauki – 13 g
Kilokalorijas – 263

Izmantojot šo kalkulatoru, vari aprēķināt savu aptuveno bāzes vielmaiņu, kā arī dienas kaloriju patēriņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!