Ātrā vistas zupa ar gailenēm
Foto: Shutterstock
4.0000 2
Sarežģītība: vidēji

Šo gardo zupiņu varēsi pagatavot mazāk kā stundas laikā, iztiekot bez laikietilpīgas buljona vārīšanas un lieku trauku smērēšanas - produktu apcepšanai un vārīšanai būs nepieciešams tikai katls.

Sīpolu un selerijas kātu un burkānu sasmalcina. Gailenes noskalo, notīra, lielākās sagriež gabalos. Gaļu sagriež gabaliņos.

Katlā uzkarsē eļļu, liek cepties gaļu un sēnes, ik pa laikam apmaisot. Kad gaļas gabaliņi kļuvuši bāli, pievieno sīpolus, burkānus, selerijas, lauru lapas, piparus, sāli, cukuru un uz vidējas liesmas turpina sautēt minūtes 10-12, ik pa laikam apmaisot katliņa saturu.

Uzvāra ūdeni elektriskajā tējkannā, lej katliņā, pieregulējot vēlamo zupas biezumu pēc savas gaumes.

Pievieno kartupeļus, uzliek katlam vāku un 10-15 minūtes vāra uz nelielas liesmas, līdz kartupeļi ir mīksti.

Pasniedz ar skābu krējumu un kapātiem zaļumiem.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form