30Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 gab.lielā bundža sagriezti tomāti1 ltomātu sula1 gab.mazā bundžiņa pupiņas tomātu mērcē1 gab.sarkana paprika2 gab.vistas fileja2 gab.sīpoli2 gab.ķiploka daiviņas1 TKcukurs sāls pipari pēc garšaszaļumi
Sagatavošana
1
Pannā apcep smalki sagrieztus sīpolus, sasmalcinātu papriku un gabaliņos sagrieztu vistas fileju.
2
Tomātu sulu, tomātus savā sulā unkonservētās pupiņas ielej katlā (pupiņas lej ar visu šķidrumu).
3
Katlu uzliek uz uguns, pievieno apcepto vistu, papriku un sīpolus. Vāra aptuveni 10-15 minūtes, pievienojot sāli, cukuru, piparus un caur spiedi izspiestas ķiploka daiviņas.
4
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.
Iesūtīja: gebija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit