Foto: Shutterstock
Pikanta un sātīga vistas zupa ar tomātiem un pupiņām.
30Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 gab.lielā bundža sagriezti tomāti1 ltomātu sula1 gab.mazā bundžiņa pupiņas tomātu mērcē1 gab.sarkana paprika2 gab.vistas fileja2 gab.sīpoli2 gab.ķiploka daiviņas1 TKcukurs sāls pipari pēc garšaszaļumi

Sagatavošana

1

Pannā apcep smalki sagrieztus sīpolus, sasmalcinātu papriku un gabaliņos sagrieztu vistas fileju.

2

Tomātu sulu, tomātus savā sulā unkonservētās pupiņas ielej katlā (pupiņas lej ar visu šķidrumu).

3

Katlu uzliek uz uguns, pievieno apcepto vistu, papriku un sīpolus. Vāra aptuveni 10-15 minūtes, pievienojot sāli, cukuru, piparus un caur spiedi izspiestas ķiploka daiviņas.

4

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.

Iesūtīja: gebija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!