Ātrais ābolu pīrāgs zviedru gaumē
Foto: Shutterstock
2.0000 5
8 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
700 g
700 g Āboli
Āboli
1 tase
1 tase Cukurs
Cukurs
1 tase
1 tase Milti
Milti
1 TK
1 TK Kanēlis
Kanēlis
1 tase
1 tase Sviests
Sviests
1 gab.
1 gab. Olas
Olas
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Plātsmaizes
  • Zviedru nacionālā virtuve
  • Rudens ir ābolu ražas laiks, un viens no to gardākajiem pagatavošanas veidiem ir ābolu pīrāgs. Kā zināms, viss vienkāršais ir ģeniāls, un tieši šāda pieeja pīrāga pagatavošanā ir arī zviedriem - viss, kas tev vajadzīgs, būs stunda laika un nelielas nostādnes, kas nevainojamu ābolu pīrāgu ļaus pagatavot pat kulinārei - iesācējai.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzsildi cepeškrāsni līdz 175 grādiem.

    Nomizotus un šķēlītēs sagrieztus ābolus apber ar ēdamkaroti cukura un izkārto uz cepamā papīra veidnē.

    Pāri āboliem liec masu, kas iegūta, sajaucot miltus, cukuru, kanēli, sviestu un olu.

    Cep cepeškrāsnī aptuveni 50 - 45 minūtes, līdz pīrāga virsma kļuvusi zeltaini brūna.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form