Ātrais biezpiena krēma un cepumu kārtojums ar zemenēm
Foto: Privātais arhīvs
3.6250 8
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g zemenes
zemenes
500 g
500 g biezpiens
biezpiens
50 g
50 g cukurs
cukurs
5-6
5-6 cepumi "Selga"
cepumi "Selga"
4 ĒK
4 ĒK iebiezinātais piens ar cukuru
iebiezinātais piens ar cukuru
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Augļu deserti
  • Kārtojumi un šarlotes
  • Krēmi
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Ir klāt sezona, kad tirgū un veikalā nav iespējams paiet garām kārdinošajām zemeņogām. Kad sārtvaidzes pārnestas mājās, jāliek lietā izdoma, kā tās noēst visgardāk. Garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša iesaka vienkārša deserta recepti zemeņu sezonas izbaudīšanai.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Biezpienu iztrin caur sietu vai sablendē, lai tas būtu viendabīgs.

    Zemenes noskalo, atdala kauslapas. Pusi no zemenēm sablenderē ar cukuru, pārējās sagriež daiviņās. Biezpienam liek klāt iebiezināto pienu un 1 ĒK cukura. Visu labi samaisa.

    Cepumus sasmalcina drumstalās, liek traukā (var izmantot lielāku stikla trauku vai vairākus mazus deserta trauciņus, glāzes vai burciņas), tad liek biezpiena krēmu, zemeņu daiviņas, zemeņu mērci, tad atkal cepumus. Tā turpina visu likt kārtām, līdz izmantotas visas sastāvdaļas.

    Liek uz kādu brīdi (pietiks jau ar 15 minūtēm) ledusskapī atvēsināt.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form