Biezpiena sacepums
Foto: Shutterstock
3.5122 41
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
5 ĒK
4 ĒK
3 gab.
šķipsna
1/2 TK

Vienkāršs un ātri pagatavojams sacepums, kuru ēdīs pat tie, kuri ar biezpienu ir uz "jūs" un, ne tikai ēdīs, bet noteikti pieprasīs papildporciju. Garšīga ideja brīvdienu brokastīm.

Sajauc sodu ar pāris pilieniem citrona sulas vai etiķa un ļauj izreaģēt.

Liek bļodā visas pārējās sastāvdaļas, pievieno sodu un samaisa. Ja ie vēlme, var pievienot rozīnes vai pārbērt sacepumu ar dzērvenēm, smiltsērkšķiem vai citām ogām.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

Ja iespējams, ļauj mīklai pastāvēt 20 - 30 minūtes, lai milti varētu uzbriest, bet, ja laika nav, lej sacepuma masu veidnē un liek krāsnī cepties uz aptuveni 20 minūtēm, līdz izveidojas skaisti zeltaina garoziņa.

Comment Form