Ātrais dārzeņu sautējums ar fenheli, tomātiem un pupiņām Toskānas gaumē
Foto: Shutterstock
2.9091 11
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 vidēji liels burkāns
vidēji liels burkāns
1
1 vidēji liels sīpols
vidēji liels sīpols
2
2 selerijas kāti
selerijas kāti
1
1 fenheļa galviņa (ap 200 g)
fenheļa galviņa (ap 200 g)
1-2
1-2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
0,5 l
0,5 l dārzeņu buljons
dārzeņu buljons
400 g
400 g konservēti tomāti
konservēti tomāti
800 g
800 g konservētas pupiņas
konservētas pupiņas
2 ĒK
2 ĒK kapāts baziliks
kapāts baziliks
2 ĒK
2 ĒK kapāts oregano
kapāts oregano
 
sāls, svaigi malti melnie pipari
sāls, svaigi malti melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Receptes cukura diabēta slimniekiem
  • Dārzeņu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Gards dārzeņu sautējums itāliešu labākajās tradīcijās – fenhelis tā vien sauc pēc Toskānas un saules. Papildinājumā ar burkāniem, seleriju un tomātiem recepte liks siekalām saskriet mutē un pusdienās vai vakariņās pagatavot šo vienkāršo ēdienu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagrieztu burkānu, sasmalcinātus sīpolus, sagrieztu seleriju, fenheli (kuram izņemta serde) un sasmalcinātas ķiploka daiviņas liek vidēja izmēra katliņā.

    Pārlej ar karstu dārzeņu buljonu un liek vārīties. Atļauj dārzeņiem pavārīties 15 minūtes un tad virumam pievieno smalcinātus konservētos tomātus un pupiņas. Sautējumu vāra vēl piecas minūtes.

    Kad viss gatavs, iemaisa pētersīli un oregano un bagātīgi pievieno garšvielas. Pasniedz lielās, seklās bļodās kopā ar grauzdētu maizi.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form