Maize bez glutēna
Foto: Vida Press
3.7143 35
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Ātrais kefīra kēkss - uzcepams pat pēc nogurdinošas darba dienas.

Magarīnu izkausē, pievieno cukuru, olas, sakuļ, pierīvē citrona miziņu, piespiež citrona sulu, pārmaiņus pielej rūgušpienu vai kefīru un pieber miltus.

Mīklu labi izmaisa, pievieno izšķīdinātu sodu, nomazgātas, nosusinātas, miltos apviļātas rozīnes. Ietaukotā veidnē lej sagatavoto mīklu un cep.

Kēkss gatavs, kad,iedurot skaliņu, mīkla pie tā nepielīp.

Atdzesē, izgāž no veidnes, apkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Vineta

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form