Ātrais ķirbja sautējums ar sulīgām gaļas frikadelēm
Foto: Shutterstock
3.4000 10
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g ķirbja mīkstums
ķirbja mīkstums
0.5 gab.
0.5 gab. selerijas sakne
selerijas sakne
3 gab.
3 gab. tomāti
tomāti
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
1 gab.
1 gab. puravs
puravs
4 gab.
4 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1 gab.
1 gab. ola
ola
500 g
500 g jaukta maltā gaļa
jaukta maltā gaļa
2 ĒK
2 ĒK sviests
sviests
 
sāls
sāls
 
pipari
pipari
 
paprikas pulveris
paprikas pulveris
 
svaigs rozmarīns
svaigs rozmarīns
 
milti
milti
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Dārzeņu ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ātrais ķirbja sautējums ar sulīgām gaļas frikadelēm četriem dūšīgiem ēdājiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ķirbi sagriež nelielos kubiņos. Nomazgā, notīra, sasmalcina dārzeņus – sīpolu, puravu, 2 ķiploka daiviņas un seleriju. Nomazgā, notīra un sasmalcina tomātus.

    Lielā pannā izkausē sviestu, strauji apcep sīpolus, ķiplokus un puravu. Kad puravi kļūst caurspīdīgi, pievieno ķirbi un seleriju, maisot apcep, pievieno tomātus.

    Pēc brīža pievieno piparus un noskalotas rozmarīna "adatiņas". Samazina liesmu, uzliek vāku un sautē ~ 10 minūtes. Pēc garšas pieber sāli.

    Pa to laiku samīca malto gaļu ar olu, nedaudz miltiem un garšvielām.
    No masas veido palielas frikadeles.Tās liek pannā uz dārzeņiem, kas pa šo laiku jau izdalījuši krietni daudz šķidruma. Uzliek atkal vāku un turpina sautēt ~ 10 minūtes uz vidējas liesmas.

    Frikadelēm uzkaisa paprikas pulveri, uzmanīgi apmaisa un sautē vēl 5 minūtes.

    Iesūtīja: Nora

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form