Ātrais ķirbju karijs
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g ķirbis
ķirbis
2 ĒK
2 ĒK sviests
sviests
2 ĒK
2 ĒK olīveļla
olīveļla
50 ml
50 ml dārzeņu buljons
dārzeņu buljons
200 ml
200 ml kokosriekstu piens
kokosriekstu piens
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas cukurs
cukurs
1 gab.
1 gab. laims, sula
laims, sula
1 gab.
1 gab. laims, sula
laims, sula
1 TK
1 TK Indiešu karija maisījums (masala)
Indiešu karija maisījums (masala)
pēc garšas
pēc garšas melnie pipari, malti
melnie pipari, malti
šķipsnas
šķipsnas muskatrieksts
muskatrieksts
šķipsna
šķipsna ingvera pulveris
ingvera pulveris
30 g
30 g pistācijas, lobītas
pistācijas, lobītas
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Dārzeņu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Indiešu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ķirbis kokosriekstu pienā ar pistācijām, papildināts ar aromātiskām indiešu garšvielām, patīkami pārsteigs pat tos, kuri ar šo lielo, oranžo ogu ir uz "jūs".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ķirbi notīra un sagriež palielos kubos. Dziļā pannā ielej eļļu, sviestu un uzkarsē. Pannā liek ķirbju gabalus un apcep ļoti īsu mirkli – apmēram 1 minūti.

    Pievieno garšvielas, pielej buljonu un ļauj sautēties, līdz ķirbis gandrīz gatavs.

    Pievieno kokosriekstu pienu, pagaršo, vai pietiek sāls un asuma. Pievieno laima sulu un trūkstošās garšvielas.

    Uzkarsē un pasniedz, rotājot ar riekstiem. Sātīgākai maltītei klāt pasniedz rīsus.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form