
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg jēra gaļa
jēra gaļa5
5 sīpoli
sīpoli100 g
100 g sīpolloki
sīpolloki3-4 ĒK
3-4 ĒK 9% galda etiķis
9% galda etiķis3-4
3-4 tomāti
tomāti1 naža gals
1 naža gals kaltētas bārbeļu ogas
kaltētas bārbeļu ogas malti melnie pipari
malti melnie pipari zaļumi
zaļumi sāls
sālsKlasiskā šašlika recepte, kas turklāt ļoti ātri pagatavojama!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Izmanto krūts vai pakaļkājas gabalu (ja nav jēra gaļas - var ņemt arī cūkgaļu).
Gaļu sagriež 4 x 4 cm gabaliņos, traukā sasāla un sapiparo, pievieno sīpolu ripas, sīki sagrieztus lokus, sarīvētus tomātus, etiķi un samaisa. Uzliek vāku un uz 2 - 3 stundām noliek vēsumā iemarinēties.
Tad mauc uz iesma pamīšus ar sīpolu gredzeniem un iesmērē ar jēra taukiem, cep virs karstām oglēm 10 - 15 minūtes, pagrozot.
Pasniedz ar mērci, sīpoliem, zaļumiem un apkaisot ar bārbelēm.
Iesūtīja: nešpetns purniņš
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.