Ātrais - klasiskais šašliks
Foto: Shutterstock
4.5000 4
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg jēra gaļa
jēra gaļa
5
5 sīpoli
sīpoli
100 g
100 g sīpolloki
sīpolloki
3-4 ĒK
3-4 ĒK 9% galda etiķis
9% galda etiķis
3-4
3-4 tomāti
tomāti
1 naža gals
1 naža gals kaltētas bārbeļu ogas
kaltētas bārbeļu ogas
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
 
zaļumi
zaļumi
 
sāls
sāls
  • Gaļas ēdieni
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Klasiskā šašlika recepte, kas turklāt ļoti ātri pagatavojama!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Izmanto krūts vai pakaļkājas gabalu (ja nav jēra gaļas - var ņemt arī cūkgaļu).

    Gaļu sagriež 4 x 4 cm gabaliņos, traukā sasāla un sapiparo, pievieno sīpolu ripas, sīki sagrieztus lokus, sarīvētus tomātus, etiķi un samaisa. Uzliek vāku un uz 2 - 3 stundām noliek vēsumā iemarinēties.

    Tad mauc uz iesma pamīšus ar sīpolu gredzeniem un iesmērē ar jēra taukiem, cep virs karstām oglēm 10 - 15 minūtes, pagrozot.

    Pasniedz ar mērci, sīpoliem, zaļumiem un apkaisot ar bārbelēm.

    Iesūtīja: nešpetns purniņš

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form