Foto: Shutterstock
Zibenīgai pusdienu maltītei – konservētu pupiņu un čorizo žāvētās desas sautējums. Papildini to ar apceptiem zivs gabaliņiem un pētersīļiem.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
400 gkonservētas baltās pupiņas3 ĒKolīveļļa0.5 ĒKcitronu sula2 ĒKtomātu pasta2 saujassakapāti pētersīļi100 gčorizo desa2 baltās zivs filejas (piemēram, menca)

Sagatavošana

1

Pupiņām nolej šķidrumu. Dziļā pannā uzkarsē eļļu un apcep zivs gabaliņus pāris minūtes no katras puses. Tad pannā pievieno pupiņas, čorizo desas gabaliņus un tomātu pastu. Zivij pārlej citronu sulu. Visu nedaudz apmaisa, cenšoties nesadalīt zivs gabaliņus.

2

Pannai uzliek vāku un visu sutina 5–7 minūtes uz lēnas uguns, līdz zivs gatava un mīksta. Minūti pirms gatavošanas beigām visam pārkaisa pētersīļus (vai citus zaļumus).

3

Maltīti kārto šķīvjos un pasniedz, kamēr vēl silta.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!