Ātrais 'Napoleons' no biezpiena mīklas
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas
1.5-2 glāzes
1/4 glāze
1 TK
Krēmam:
3/4 glāzes
600 ml
2 ĒK

Ātrais "Napoleons" svinību galdam, gatavots no biezpiena mīklas un vārītā krēma.

Mīkla: sviestu sakuļ, iemaisa biezpienu, olu, cukuru un miltus. Samīca. Mīklu sadala 4 daļās.

Ņem apaļo cepamo veidni, ietauko, uzliek mīklas daļu, ar pirkstiem izlīdzina pa veidni un sabaksta ar dakšiņu.

Cep līdz 200 grādiem sakarsētā krāsnī, līdz mīklas plāksne ir zeltaina (ja nav cepeškrāsns, mīklu var cept arī uz pannas, apcepot no abām pusēm). Tā izcep visas plāksnes.

Krēms: samaisa visas sastāvdaļas (izņemot sviestu). Liek uz mazas uguns un, nepārtraukti maisot, uzvāra. Karstā krēmā iemaisa sviestu un labi samaisa.

Ar karsto krēmu pārziež kārtas un kārto torti. Mīklas maliņas nolīdzina ar asu nazi. Kūkas sānu malu un virspusi pārziež ar krēmu, pārkaisa ar mīklas drumstalām.

Iesūtīja: Liene l

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form