Ātrais ogu krambls - drumstalu deserts
Foto: Kate Prihodko, Katie.lv
5.0000 1
15 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Veselīgas un ātrās brokastis - kas varētu būt labāks? Laba iespēja izmantot pēdējās ogas, vai arī pievienot plūmes, bumbierus vai kaut ko citu, kas padarīs rītu patīkamāku! Pasniedzot kopā ar saldējumu, brokastis pārvēršas par īstiem svētkiem un vairs nav grūti piecelties agrāk.

Formā liec ogas, aplej ar laima sulu un kļavas sīrupu, uzmanīgi samaisi.

Atsevišķā trauciņā samaisi auzu pārslas un sasmalcinātus riekstus (attiecībā 2:1), pievieno olīveļļu (tik daudz, lai masa sāktu salipt kopā) un pavisam nedaudz kļavu sīrupa.

Izliec šo masu uz ogām, liec krāsnī cepties 10 minūtes 170 grādu temperatūrā.

Pasniedz kopā ar saldējumu.

Source

Katie Food & Stuff
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form