ātrā kefīra kūka
Foto: Ginny / cc
3.3750 8
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
6 gab.
1,5 glāzes
4-5 glāzes
1 TK

Ja kārojas ko saldu un vienkāršu, ātrā kefīra kūka būs tieši laikā! Pīrāgam var pievienot ogas, augļus, kam pāri ber drumstalas.

Olas, kefīru, cukuru, sodu sakuļ, iesijā miltus un kārtīgi samaisa.

Mīklai jābūt skāba krējuma konsistencē.

Cep 220 grādos 25 minūtes, līdz paliek gaiši brūns.

Lai labi garšo!

Atsūtīja: Līga

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form