Foto: Shutterstock
Ātrais plovs ar olām, šķiņķi un dārzeņiem - vienkārši un gardi.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 glāzesrīsi4 tomāti2 burkāni4 sīpoli350 gkūpināta gaļa3 ķiploki garšvielas

Sagatavošana

1

Rīsus izvāra.

2

Pannā uzkarsētā eļļā lej sakultas olas un apmaisot cep minūti, tad izņem no pannas, liek bļodiņā, ar dakšu sadala mazākos gabaliņos.

3

Pannā uzkarsētā eļļā apcep sīpolus, līdz tie ir saurspīdīgi, turpat pievieno sarīvētus burkānus un cep vēl minūti. Liek klāt šķiņķa strēmelītes un cep vēl pāris minūtes.

4

Dārzeņu un gaļas maisījumam pievieno rīsus, olas, kapātus zaļos lociņus un apmaisot izkarsē 1-2 minūtes.

5

Pirms pasniegšanas pievieno sāli vai sojas mērci.

Iesūtīja: zirdzina

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!