40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 glāzesrīsi4 tomāti2 burkāni4 sīpoli350 gkūpināta gaļa3 ķiploki garšvielas
Sagatavošana
1
Rīsus izvāra.
2
Pannā uzkarsētā eļļā lej sakultas olas un apmaisot cep minūti, tad izņem no pannas, liek bļodiņā, ar dakšu sadala mazākos gabaliņos.
3
Pannā uzkarsētā eļļā apcep sīpolus, līdz tie ir saurspīdīgi, turpat pievieno sarīvētus burkānus un cep vēl minūti. Liek klāt šķiņķa strēmelītes un cep vēl pāris minūtes.
4
Dārzeņu un gaļas maisījumam pievieno rīsus, olas, kapātus zaļos lociņus un apmaisot izkarsē 1-2 minūtes.
5
Pirms pasniegšanas pievieno sāli vai sojas mērci.
Iesūtīja: zirdzina
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit