Ātrais Zalcburgas suflē karaliskām brokastīm
Foto: Veronika Ļevša
0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
3 ĒK
3 ĒK piens
piens
6
6 olu baltumi
olu baltumi
1 šķipsna
1 šķipsna sāls
sāls
3 ĒK
3 ĒK cukurs
cukurs
2 ĒK
2 ĒK kviešu milti
kviešu milti
pēc garšas
pēc garšas citrona vai apelsīna miziņa, sarīvēta
citrona vai apelsīna miziņa, sarīvēta
3
3 olu dzeltenumi
olu dzeltenumi
pēc garšas
pēc garšas vaniļa
vaniļa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Austriešu nacionālā virtuve
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Brokastis
  • Launags
  • Olu uzkodas
  • "Šis pavisam ātri un vienkārši pagatavojamais Zalcburgas deserts "Salzburger Nockerln" tiek aprakstīts "salds kā mīla un maigs kā skūpsts – sveiciens no debesīm"," stāsta garšīgā "Instagram" konta "love to cook" autore Veronika Ļevša.

    Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Ieziež cepamo formu ar sviestu vai eļļu. Formas apakšā ielej 3 ĒK piena.

    Saputo olu baltumus ar šķipsnu sāls stingrās, spīdīgās putās.

    Pievieno cukuru, rīvētu citrona miziņu un iemaisa.

    Piesijā miltus, pievieno olu dzeltenumus, vaniļu un uzmanīgi iecilā olu baltumu masā.

    Olu baltumu masu trīs piegājienos liek veidnē, veidojot trīs pakalnus.

    Cep 10 minūtes.

    Pārkaisa ar pūdercukuru un bauda.

    Lai labi garšo!

    Lūk, video, kuru noskatoties, varēsi soli pa solim izsekot saldā kāruma tapšanai.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form