Ātrais Ziemassvētku pudiņš
Foto: Vida Press
3.0000 2
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli

Klasiskā britu pudiņa ātrā versija steidzīgajiem.

Sviestu, cukuru, melasi, miltus, kanēli, muskatriekstu, olas un brendiju liek bļodā un maisa, līdz iegūst viendabīgu masu.

Tad iemaisa dzērvenes, rozīnes un sukādes.

Iegūto maisījumu pilda sešos 200ml trauciņos. Rūpīgi pārklāj trauciņus ar foliju, nostiprina to, notinot ar aukliņu un liek verdoša ūdens peldē. Verdošajam ūdenim jānosedz apakšējā pudiņa trauka trešdaļa. Nosedz ar vāku, un ļauj pudiņam 40 minūtes* tvaicēties. Ja nepieciešams, ik pa laikam papildina ūdens krājumus.

Izņem trauciņus no ūdens peldes un pasniedz ar brendija sviestu, krēmu vai mērci.

*Pudiņu var pildīt 1,5l formā un tvaicēt divas stundas.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form