Ātrās ābolmaizītes
Foto: DELFI
4.7500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
sagriezta baltmaize
sagriezta baltmaize
 
sviests
sviests
 
skābs krējums
skābs krējums
1
1 ola
ola
 
cukurs
cukurs
 
kanēlis
kanēlis
 
ābols
ābols
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Plātsmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkāršs un ātri pagatavojams našķis - ābolmaizītes.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katru baltmaizes šķēli sasmērē ar sviestu plānā kārtiņā un liek uz pannas, kas izklāta ar foliju vai cepamo papīru. Maizes liek ar sviesta pusi uz pannas.

    Bļodiņā sajauc krējumu, olu, cukuru (daudz) un kārtīgi sasmērē katru maizes šķēli.

    Virsū liek ābolu šķēlītes un atkal nedaudz pārklāj ar pārpalikušo krējumu, kas sajaukts ar olu un cukuru.

    Pārkaisa ar cukuru un kanēli.

    Liek cepeškrāsnī un cep 250*C 15 - 20 minūtes.

    Iesūtīja: Krijekus

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Āboli
    0
    Baltmaize
    0
    Cukurs
    0
    Kanēlis
    0
    Olas
    0
    Skābais krējums
    0
    Sviests
    0
    Brokastis
    0
    Launags
    0
    Cepeškrāsns
    0
    Ikdienas maltītei
    0
    Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
    43596563
    Plātsmaizes
    0
    viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form