Ātrās krāsnī ceptās biezpienmaizītes
Foto: Shutterstock
4.6667 3
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
8-10 šķēles
pēc garšas
pēc garšas
pēc garšas
pēc garšas

Brokastīm vai launagam gardās krāsnī ceptas biezpienmaizītes – ātri un vienkārši pagatavojams našķis un lielisks veids, kā bērniem likt iemīlēt biezpienu.

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

Biezpienu samaisa ar olu, vaniļu un cukuru. Var pievienot arī rozīnes vai sasmalcinātus riekstus.

Ieteikums: biezpienu var aizstāt ar rikotu.

Baltmaizi pārziež ar sviestu un pārklāj ar biezpiena masu.

Cep aptuveni 20 minūtes. Pasniedz ar medu un gabaliņos sagrieztiem augļiem vai ogām.

Iesūtīja: klēra

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form