25Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 biezpiena paciņa šķēlesbaltmaize sviests1 ola cukurs vaniļa pēc garšasrozīnes pēc garšasmedus pēc garšasrieksti pēc garšasvīnogas
Sagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
2
Biezpienu samaisa ar olu, vaniļu un cukuru. Var pievienot arī rozīnes vai sasmalcinātus riekstus.
3
Ieteikums: biezpienu var aizstāt ar rikotu.
4
Baltmaizi pārziež ar sviestu un pārklāj ar biezpiena masu.
5
Cep aptuveni 20 minūtes. Pasniedz ar medu un gabaliņos sagrieztiem augļiem vai ogām.
Iesūtīja: klēra
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit