Ātrās krāsnī ceptās biezpienmaizītes
Foto: Shutterstock
4.6667 3
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 biezpiena paciņa
biezpiena paciņa
8-10 šķēles
8-10 šķēles baltmaize
baltmaize
 
sviests
sviests
1
1 ola
ola
 
cukurs
cukurs
 
vaniļa
vaniļa
pēc garšas
pēc garšas rozīnes
rozīnes
pēc garšas
pēc garšas medus
medus
pēc garšas
pēc garšas rieksti
rieksti
pēc garšas
pēc garšas vīnogas
vīnogas
  • Brokastis
  • Launags
  • Ēdieni bērniem
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Picas un karstmaizes
  • Plātsmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Brokastīm vai launagam gardās krāsnī ceptas biezpienmaizītes – ātri un vienkārši pagatavojams našķis un lielisks veids, kā bērniem likt iemīlēt biezpienu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

    Biezpienu samaisa ar olu, vaniļu un cukuru. Var pievienot arī rozīnes vai sasmalcinātus riekstus.

    Ieteikums: biezpienu var aizstāt ar rikotu.

    Baltmaizi pārziež ar sviestu un pārklāj ar biezpiena masu.

    Cep aptuveni 20 minūtes. Pasniedz ar medu un gabaliņos sagrieztiem augļiem vai ogām.

    Iesūtīja: klēra

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form