Foto: Shutterstock
Ātrās kraukšķīgās vafeles no kukurūzas pārslām.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

200 gkukurūzas pārslas4 gab.olas200 mlpiens100 gskābs krējums2 ĒKsezama sēklas4 ĒKmilti šķipsnassāls taukvielas pūdercukurs

Sagatavošana

1

Kukurūzas pārslas saberž ar mīklas veltni.

2

Olu dzeltenumus sakuļ ar pienu un skābo krējumu, pievieno kukurūzas pārslas un ļauj 5 min. uzbriest.

3

Olu baltumus saputo stingrās putās, iesijā sāli un pārmaiņus ar sezama sēkliņām un miltiem iecilā kukurūzas pārslu maisījumā.

4

Sakarsē vafeļu pannu, ieziež ar taukvielām, lej mīklu un cep līdz vafeles gatavas.

5

Vafeles pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!