Ātrās mīklas ābolkūka
Foto: Shutterstock
4.4651 43
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Ābolu kūka no 'Ātrās mīklas' ikdienas gardumam pie tējas, kafijas vai piena glāzes.

Visas sastāvdaļas sajauc bļodā un samīca. Mīklu noliek ledusskapī nedaudz atdzist, kamēr tiek galā ar āboliem.

Tikmēr paņem ābolus, nomizo, sagriež daiviņās, pēc tam šķēlītēs.

Izklāj pannu ar foliju un izkaisa nedaudz miltus.

Liek veidnē mīklu. To vienmērīgi izlīdzina pa visu pannu, lai biezums būtu vienāds. Liek virsū ābolus. Tos var kārtot rindiņās vai arī likt nevienmērīgi. Kā sirds vēlas.

Pārkaisa cukuru. Uzklāj skābu krējumu. Pārkaisa ar kanēli.

Liek cepeškrāsnī cepties līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī ~40 minūtes, lai tā cepšanās nav pārāk karsta un pārāk strauja, lai kūka nepiedeg.

Iesūtīja: ora

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form