Foto: Shutterstock
Ātri marinētie tomāti - derēs gardām uzkodām.
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kgtomāti1 lūdens2 ĒKsāls5 ĒKcukurs150 mletiķis 5% melnie piparu graudi dilles ķiploks

Sagatavošana

1

Tomātus krusteniski iegriež "priekšpusē" un "pakaļpusē".

2

Marināde: ūdeni uzvāra, pievieno marinādes sastāvdaļas, samaisa un atkal uzvāra.

3

Tomātus liek marinādē - vienā kārtā. Uzliek vāku un uz pašas mazākās uguns vāra 7-10 minūtes. Atstāj pa nakti un no rīta ieliek ledusskapī.

Iesūtīja: Lapa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!