Uz pannas cepti 'ātrie' pīrādziņi
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
Mīklai
1 kg
1 kg milti
milti
11 g
11 g sausais raugs
sausais raugs
600 ml
600 ml piens
piens
40 g
40 g sviests
sviests
60 ml
60 ml eļļa
eļļa
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas cukurs
cukurs
Pildījumam
500 g
500 g cīsiņi
cīsiņi
300 g
300 g siers
siers
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
 
loki
loki
 
pētersīļi
pētersīļi
1 ĒK
1 ĒK majonēze
majonēze
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ikdienas maltītei
  • Ziemassvētku receptes
  • Pīrāgi un smalkmaizītes
  • Pasaules Virtuve
  • Ja līdz svinēšanai atlicis vēl daudz darbiņu, ko izdarīt, piemēram, māju sakārtot un eglīti izrotāt, tomēr svētku garšu un smaržu vēlies sajust, pagatavo "ātros" pīrādziņus uz pannas. To pildījumam vari izmantot to, kas atrodams ledusskapī un ko sirds kāro, gardi būs arī ar kādu džemu vai āboliem un kanēli. Sāļo pīrādziņu recepti iesaka gardēde Ieva Meldere.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sajauc kopā mīklas sastāvdaļas.

    Mīklu kārtīgi izmīci un liec atpūsties, līdz tā uzrūgst.

    Mīklu sadali vienāda izmēra bumbiņās un veido pīrādziņus.

    Pildījuma sastāvdaļas sasmalcini.

    Sagatavoto masu pildi pīrāgos.

    Pīrāgus cep no abām pusēm uz ietaukotas pannas, līdz tie iegūst zeltainu nokrāsu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form