Foto: Shutterstock
Ātri vārāmo auzu pārslu putra derēs baudīšanai ar zapti vai sviestu.
8Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 glāzesūdens2.5 glāzespiens3 glāzesātri vārāmās auzu pārslas2 šķipsnassāls1 saujacukurs

Sagatavošana

1

Uzvāra ūdeni, ieber sāli, cukuru un samaisa. Ieber auzu pārslas samaisa un lej pienu klāt. Maisa un vāra, līdz uzvārās.

2

Divas minūtes pavāra, nogriež uguni, uzliek vāku un ļauj pastāvēt piecas minūtes. Pasniedz ar sviestu vai aukstu ar ievārījumu.

* sāli un cukuru pievieno pēc garšas. Ja grib saldu, tad nemet sāli, ja sāļu tad cukuru. Ja grib tādu ar kuru var ēst gan sviestu, gan zapti, tad met abus klāt.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!