Ātrie ābolu cepumi
Foto: Santas saldā virtuve
3.2143 14
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
4 gab.
4 gab. Āboli (vidēja lieluma, saldskābi)
Āboli (vidēja lieluma, saldskābi)
350 g
350 g Kviešu milti
Kviešu milti
2 gab.
2 gab. Olas
Olas
100 g
100 g Sviests (istabas temperatūrā)
Sviests (istabas temperatūrā)
100 g
100 g Cukurs
Cukurs
1,5 TK
1,5 TK Cepamais pulveris
Cepamais pulveris
0,5 TK
0,5 TK Kanēlis
Kanēlis
1 TK
1 TK Vaniļas cukurs
Vaniļas cukurs
šķipsna
šķipsna Sāls
Sāls
pēc garšas
pēc garšas Pūdercukurs
Pūdercukurs
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Cepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Ābolu laiks pašlaik rit pilnā sparā – spēj tik noēsties! No tiem var taisīt ne tikai debešķīgi gardas ābolu plātsmaizes, bet arī kārdinošus cepumiņus un citus ēdienus. Ātro ābolu cepumu recepti iesaka Santa no garšīgās recepšu lapas "Santas saldā virtuve".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Saputo olas ar cukuru un vaniļas cukuru, līdz masa kļūst gaiša, pufīga un palielinās apjomā.

    Olu masai pieputo sviestu.

    Atsevišķā bļodā samaisa miltus kopā ar cepamo pulveri, kanēli un šķipsnu sāls.

    Ābolus nomizo, sagriež nelielos gabaliņus.

    Olu-sviesta masai pievieno miltu maisījumu. Maisa līdz visas sastāvdaļas sajaukušās.

    Mīklā iemaisa ābolus.

    Ar saldējuma karoti (vai ar rokām, karoti) uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru, veido bumbiņas.

    Ātrie ābolu cepumi
    Foto: Santas saldā virtuve

    Cep 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 25 minūtes vai līdz cepumi kļuvuši zeltaini brūni.

    Ātrie ābolu cepumi
    Foto: Santas saldā virtuve

    Kad cepumi gatavi, izņem no cepeškrāsns, atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form