Foto: Shutterstock
Ātrie auzu pārslu cepumi ir populāri ne vien mazo, bet arī lielo vidū, tāpēc recepte būs noderīga, kad kādā pēcpusdienā sagribēsiet gardu našķi.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

200 gmargarīns vai sviests200 gcukurs gauzu pārslas1 naža galscepamais pulveris vaniļa rīvēta citrona miziņa

Sagatavošana

1

Taukvielu sajauc ar cukuru, garšvielām un auzu pārslām (pakāpeniski). Ar TK liek uz plāts mazas piciņas, saplacina un cep ~8 min. pie 220°C līdz paliek gaiši brūnas.

2

Uzmanību! - Noņemt no plāts var tikai viegli padzisušus.

Iesūtīja: Svilpis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!