Ātrie biezpiena plācenīši jeb 'sirņiki'
Foto: Shutterstock
3.2071 169
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Ātri pagatavojami biezpiena plācenīši jeb "sirņiki", ko vislabāk baudīt ar karoti skāba krējuma. Izmantojot tikai pāris katrā virtuvē atrodamas sastāvdaļas, drīz vien varēsi baudīt gardum gardas vakariņas.

Biezpienu sasmalcini blenderī vai saspaida ar dakšiņu, līdz tas ir viendabīgs.

Pievieno olas, cukuru, vaniļas cukuru, sāli un kārtīgi samaisa. Tad pievieno izsijātus miltus un iemaisa, līdz masa ir viendabīga.

Pannā uzkarsē eļļu. Lēzenā šķīvī ieber vēl nedaudz miltu.Ar ūdenī samērcētu karoti ņem biezpiena masu, liek miltos un uzmanīgi apviļā no visām pusēm, veidojot "sirņika" formu. Notrauc liekos miltus un liek pannā, cepot, līdz plācenīši ir zeltaini no abām pusēm.

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru, pasniedz ar skābo krējumu.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form